DE WEEK VAN DE MOTOR
VAN 20 TOT 28 MAART 2015
Let’s Go Moto!

Fun onderweg, altijd parking, gedaan met de files. (Her)ontdek de vele voordelen van de motor.

Tijdens de Week van de Motor, van 20 tot 28 maart, stellen we voor:

1. Een wedstrijd waarmee je een motor of een scooter tijdens 3 maanden kan winnen*. Er zijn 18 motoren of scooters te winnen!

De 18 winnaars die gratis een motor ter beschikking krijgen voor 3 maanden krijgen ook 25% korting aangeboden bij de aankoop van motorkledij bij EKO Motorwear, RAD en Richa.


HOE DEELNEMEN?

a. Om deel te nemen ga je tussen 20 en 28 maart naar één van de deelnemende handelaars en daar krijg je een krasbiljet.

Geef je postcode in, of de postcode van de regio waar je een motorwinkel wil vinden.

b. Voeg hier de unieke code van je krasbiljet in, ten laatste op 6 april 2015, beantwoord de twee vragen en vul het formulier in.
Eén deelname per persoon en per e-mailadres. De wedstrijd is enkel toegankelijk voor personen die minimum 18 jaar zijn, gedomicilieerd in België en in het bezit van een geschikt rijbewijs.

2. Een korting van 50 € op de opleiding voor het motorrijbewijs**.

Geldig voor elke opleiding van 12 uur die werd geboekt tussen 20 maart en 20 april 2015. De opleiding moet plaatsvinden tussen 20 maart en 30 october 2015. Om van deze korting te kunnen genieten, moet je je aanmelden aan de receptie van de deelnemende rijscholen met je gepersonaliseerde voucher.

Geef je postcode in, of de postcode van de regio waar je een opleiding wil volgen om een deelnemende rijschool te vinden en je gepersonaliseerde voucher te downloaden.

3. Een onderzoek Start2Ride gericht naar de 18-24 jarigen over hun motivaties om te starten met motorrijden met een motoropleiding te winnen.

Deelnemen >>

* Wedstrijd zonder aankoopverplichting. Reglement hier ter beschikking.
** Geldig voor elke opleiding van 12 uur die werd geboekt tussen 20 maart en 20 april 2015. De opleiding moet plaatsvinden tussen 20 maart en 30 oktober 2015.

Start2ride